Store møder i små cirkler med Wonder

Del med dit netværk

Wonder hedder en videotjeneste der ligesom gather.town har et lidt andet take på det med at mødes. I Wonder kan man danne små cirkler og kun dem der er med i cirklen, kan se og tale med hinanden. Man kan dog hele tiden bevæge sig frit rundt. Man kan altså forlade den cirkel man er med i og gå over i en anden.

Wonder er ret stilrent og har et begrænset antal funktioner, der til gengæld fungerer ganske fint. Man kan vælge baggrunde til mødeområdet og man kan oprette forskellige emner. Emnerne vises så som områder med emnet som overskrift. Så kan dem der gerne vil diskutere netop det emne gå ind i området og se om der er andre de kan lave en cirkel med.

Der er også mulighed for chat (både til alle, til cirklen og til bestemte personer), ligesom man kan lade folk svare på et såkaldt “icebreaker” spørgsmål når de ankommer. Svaret på dette kan alle så se og bruge til at indlede samtalen.

Der er naturligvis også mulighed for at dele skærm og som vært kan man også give fælles beskeder. Der gives så en kort advarsel hvorefter værten overtager med en præsentation eller en fælles besked.

Wonder giver et overskueligt og meget rent interface der kan være med til at gøre større online begivenheder lidt sjovere. Det er ikke helt så sprælsk og mulighederne er ikke helt så mange som med gather.town, men det er til gengæld meget mere overskueligt og noget mere voksent i sit udtryk.

Wonder, som i øvrigt tidligere hed Yo Tribe, har en databehandlingsaftale liggende på deres side, så man kan se om der er noget der gør man ikke tør bruge tjenesten.

I anledning af højtiden kan man endda få nissehue på, høre julemusik og lade sneen dale blidt ned over skærmen.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *