Underlægningsmusik til julevideoen

Del med dit netværk

Nu hvor elever fra 5. klasse og opefter er hjemsendt i 69 kommuner er årets juleafslutning* i fare. Alinea og nogle af folkene bag Sofaskolen indbyder til Danmarks Største Juleafslutning, men der er også andre muligheder. På gymnasiet i Hillerød forsøger man sig med et onlinearrangement og i den forbindelse er alle lærere blevet spurgt om de vil lave en videohilsen. En af lærerne lavede en lille Clevinsk hilsen med tip til julebageriet (se nedenfor) men havde ikke lyst til at sidde og nynne som det kendes fra Jørgen.

Og så kommer vi frem til dagens tip!

Når man skal lave sådan en lille video kan man få brug for underlægningsmusik, men det går ikke bare at tage sin cd med Whams Last Christmas og smide ind på produktionen – især ikke hvis videoen kan ende på nettet. Så har man brug for musik der ikke kræver betaling og royalty og i øvrigt frit må anvendes. Vi har tidligere skrevet om Free Music Archive, og denne tjeneste har selvfølgelig også julemusik i massevis.

*) Eller juleindledning som nogen kalder det. Det er jo her juleferien starter!


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *