Blandingsmaskinen

Del med dit netværk

Vidste du at vi faktisk har vores helt eget lille værktøj til idegenerering her på IT Torvet? Blandingsmaskinen hjælper til at skabe korte tekster ved at blande op til 3 lister af indhold. Resultater består af en starttekst efterfulgt af et tilfældig trukket element fra første liste og en skiller-tekst inden næste liste. Desuden kan man angive om udtræk sker med eller uden tilbagelægning. Hvis der vælges uden tilbagelægning genfyldes en liste automatisk når den er tømt. Endelig kan vejledningsteksten angives.

Her skal der findes på ideer til lege. Klik på knappen og få fluks en ny ide eller start forfra.

Lav dine egne lister og del med andre

Ved at klikke på tandhjulet kan man let lave sine egne lister og vælge de tekster der bruges til at adskille. Der er ingen login, men man kan – når man er færdig med en opskrift til blandingsmaskinen – dele den. Der laves så et link som man kan dele. Hvis man senere vil rette i opskriften skal man huske at dele igen og fremover bruge det nye link.

Man laver let sine egne lister og angiver teksterne der skal stå mellem de linjer der udtrækkes når blandingsmaskinen kører.

Begrebsguiden til teknologiforståelse er et eksempel på hvordan blandingsmaskinen bruges og der ligger også en færdig opskrift delt.

  1. https://it-torvet.dk/tools/blandingsmaskinen/

 

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *