Fjern det uønskede fra dine billeder

Del med dit netværk

Billedmanipulation eller retouchering har længe været noget der krævede gode evner i billedbehandlingsprogrammet. Vi har tidligere skrevet om Remove Background, som gør det let at fjerne baggrunden uden at man har brugt green-screen. Med Cleanup kan man hurtigt fjerne uønskede objekter og personer fra billeder.

Man uploader sit billede, markerer det uønskede og venter et øjeblik på at Cleanup arbejder og så har man en ny version af billedet.

Tjenesten fungerer online og kræver bare at man uploader sit billede, fjerne det uønskede og downloader igen. Der ikke brug for brugeroprettelse. Den gratis udgave er dog begrænset til at arbejde i lidt lavere opløsning (op til 720 pixels), men det er rigeligt til det meste skolearbejde.

Eksempler

Anvendt AI

Cleanup.pictures er et godt eksempel på hvordan de statistiske modeller som en kunstig intelligens kan trænes til kan anvendes i praksis. Resultatet er for det meste overbevisende. Og er det det ikke, kan man bruge resltatet som udgangspunkt for håndarbejdet.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *