Animerede fortællinger med Dramastudio

Del med dit netværk

Drama Studio hedder et fabelagtigt værktøj til at skabe 3D animerede fortællinger. Desværre er det ikke gratis, men nu har Ugly Duckling Games, der står bag, valgt at give gratis lærer-adgang. Med Drama Studio kan man skabe fortællinger i et tegneserielignende univers. Det hele er bygget om som et teater hvor man udvikler manuskripter, tildeler roller og vælger kostumer og opsætter lys og kameraer så den færdige forestilling kan fremvises.

Drama Studio kører i en browser og har et ret simpelt brugerinterface, men tilbyder ret mange muligheder for at tilpasse og tweake historien. Værktøjet fungerer også ret godt i forhold til deling og samskabelse. Bliv lidt klogere med filmen nedenfor fra Ugly Duckling Games.

Drama Studio er desværre ikke gratis, men man kan nu anvende det gratis som underviser. Det er dog først når vi får eleverne med at værktøjet bliver rigtigt spændende.

 

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *