Gang i den fælles skærm

Del med dit netværk

Man kan næsten ikke finde et undervisningslokale uden en form for fælles skærm. Om det så er et interaktivt whiteboard, et stort fjernsyn eller en projektor er så lidt mindre konsekvent. Det betyder også at de medfølgende muligheder kan være meget forskellige. Med Classroomscreen får man adgang til en stribe smarte widgets direkte i browseren.

Classroomscreen består af en række skærme. På hver skærm kan man smide en række widgets op. Det er små værktøjer til for eksempel til en hurtig afstemning (eleverne skal ikke logge ind men scanner en QR-kode eller skriver en webadresse ind og kan så afgive deres stemme), gruppeinddeling eller nedtælling. En af de sjovere widgets er en lille lydmåler der anvender computerens mikrofon til at vise hvor meget larm der er lokalet.

Det hele handler om widgets som man let smider op på skærmen.

Nogle af de små widgets er meget simple, mens andre, som for eksempel gruppedanner tilbyder et mere avanceret værktøj. Man kan således vælge at fæstne nogle gruppemedlemmer til bestemte grupper og blande de øvrige deltagere rundt og på andre måder påvirke gruppedannelsen.

I den gratis udgave kan man desværre ikke gemme sine sessioner og skærme, men det er stadig et ganske niftigt lille værktøj når der lige skal laves grupper, tælles ned eller laves en hurtig afstemning.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *