Hvilket år blev billedet taget?

Del med dit netværk

Chronophoto er et simpelt lille spil hvor man præsenteres for et foto og skal gætte årstallet det er fra. Hvert spil har fem runder og man får point afhængig af hvor tæt på svaret man kom. Der er ingen muligheder for spille mod hinanden og heller hverken login eller brugerkonti.

Se på billedet og angiv på tidslinjen hvornår du tror det er fra. Det rigtige svar og dine point vises med det samme.

En lille pause

Chronophoto kan bruges som en lille pause eller en sjov måde at starte diskussioner på. Hvad er det i billedet som gør det er fra det år? Tag et par spil mod en ven eller spil sammen og diskuter hvad der skal svares…


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *