Kender du værktøjer til alle?

Del med dit netværk

Værktøjer til alle, eller rettere Tools for alle, hedder en hjemmeside som bliver drevet af foreningen Open Danmark. Open Danmark arbejder for at udbrede kendskab til deling og adgang ved hjælp af “åbne muligheder” som for eksempel Creative Commons. Det er derfor helt naturligt at man har skabt initiativet Tools for alle. Her kan man finde eksempler på værktøjsprogrammer som overholder de åbne principper og altså kan hentes og anvendes frit. På den måde er Tools for alle skabt i samme ånd som IT-Torvet og vi kan kun anbefale det som et godt sted at finde alternativer til de programmer der måske er mest udbredte men også både koster penge og er mere eller mindre lukkede om sig selv.

For alle værktøjerne i Tools for alle er der korte fakta og beskrivelse af fordele og ulemper ved værktøjet.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *