Notion har også fået AI og nu kan du prøvekøre det helt gratis

Del med dit netværk

Notion er et utroligt fleksibelt notetagningsværktøj som OneNote og Evernote. Udover at man kan tage noter understøtter det også forskellige typer af databaser til opgaveoversigter, kalendre og hvad man ellers kan finde på. En af de fede features er også muligheden at gøre alt man kan lave til en skabelon for fremtidige noter og selvfølgelig understøttes også samtidigt samarbejde og samskrivning, som det efterhånden er standarden med netbaserede værktøjer.

Notion har længe haft en gratis version som er perfekt til notetagning så længe man kan begrænse sig i brugen af store filer (der er en 5 MB grænse på den gratis version).

Tilbage i november fik Notion så også en integreret kunstig intelligens. Den kan hjælpe med at skrive og især omskrive og er hele tiden tilgængelig mens man arbejder. Det er en meget spændende måde at bruge generativ kunstig intelligens på, fordi det foregår der hvor man i forvejen skriver og arbejder og ikke i et selvstændigt system og det er jo også den type brug blandt andet Microsoft arbejder på at få integreret i deres office-programmer. Indtil videre har det været i en slags lukket beta, men nu er der åbnet for at alle kan prøve det helt gratis. Der er dog begrænsninger på hvor meget og det er kun i en begrænset periode inden det forventes at komme til at kræve et abonnement. Men det er en god mulighed for at prøvekøre mulighederne.

Notions kunstige intelligens giver en række muligheder som kaldes frem lige midt i notetagningsværktøjet.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *