Rytr hjælper med skriveopgaverne

Del med dit netværk

Der hvor kunstig intelligens for alvor bliver spændende er når det bliver integreret i værktøjer. Jeg har tidligere skrevet om Ghostwriter, som er en integreret AI til hjælp med at undersøge og skrive computerkode i programmeringsværktøjet Replit.

Den første udvidelse  til Word der tilbyder integration med ChatGPT kommet og hedder sjovt nok også Ghostwriter. Den giver mulighed for at få indhold fra ChatGPT direkte i Word, men det opleves ikke rigtig integreret.

Det gør det til gengæld med Rytr. Rytr er et simpelt tekstbehandlingsprogram der minder lidt om en tidligere version af Google Docs, men man er hele tiden hjulpet af den kunstige intelligens. Man kan både bede den lave dispositioner eller om at skrive egentlige afsnit. Der hvor Rytr for alvor er smart er brugen af skabeloner. Skabelonerne betyder man på forhånd begrænser svarene til at passe til den opgave man er ved at lave. Udover skabelonen giver man systemet en række nøgleord og måske en overskrift. Man kan også indstille tonen i de tekster man skriver fra informative til humoristiske. Endelig kan man bede om at få flere bud og vælge det bedste.

Her er det skabelonen til et afsnit i et blogindlæg. Man kan bede om at få flere bud og så vælge det bedste.

Rytr fungerer både fra en sidepanel, men er også fuldt integreret i skrivefladen. Man kan således markere ord, sætninger eller afsnit og få skrevet ny tekst, lavet ændringer eller endda bede om at få generet en illustration.

Rytr kan både forstå og skrive på dansk, men indstillinger og brugerinterface er engelsk. Rytr findes i en gratis version, men så er mængden af såkaldte credits ret begrænset – især hvis man laver illustrationer.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *