Særlige interessegrupper for computationelle metoder i fagene

Del med dit netværk

Tilbage i maj 2022 afholdt It-vest sammen med Center for Computational Thinking & Design ved Aarhus Universitet og Danske Science Gymnasier til konferencen Computationelle kompetencer i uddannelse. Efter konferencen har It-vest nu taget initiativ til, at interesserede kan melde sig en række særlige interessegrupper. Grupperne har fokus på hvordan computationelle metoder kan forny undervisningen i forskellige fag. Der er oprettet syv grupper:

  • Agentbaseret modellering
  • Almene humanistiske fag
  • Matematik
  • Musisk-æsteriske fag
  • Naturfag
  • Samfundsfaglige og merkantile fag
  • Sprog

Hver gruppe ledes af en fire engagerede og kompetente folk der sikrer at grupperne drives, men alle er velkomne til at melde sig. Initiativet retter sig mod alle uddannelsesniveauer fra grundskole til videregående uddannelse.

Læs mere og tilmeld dig via link til grupperne på LinkedIn her: Særlige interessegrupper (SIG) for informatikkens relation til andre fag.

Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *