Skal du med til FabLearn?

Del med dit netværk

FabLearnDK har åbnet for tilmelding til deres årlige konference. I finder den sted den 27. april 2023 på Innovationsfabrikken i Kolding. Konferencen afholdes af det kommunale partnerskab FabLab@SCHOOLdk der handler om teknologiforståelse gennem digitalt design og fabrikation. FabLearnDK er et mødested for vidensdeling mellem de kommunale deltagere, andre samarbejdspartnere, forskning og selvfølgelig andre interesserede. Der er således god mulighed for at få faglig inspiration og kompetenceudvikling hvad enten man er lærer, skoleleder, konsulent, beslutningstager eller forsker inden for feltet.

Med temaet “Teknologiforståelse er grundfaglighed” bydes til årets FabLearnDK konference i Kolding

Det er således relevant for de mange kommuner og skoler der arbejder med lokale makerspaces og teknologiforståelse, hvad enten der er en del af netværket eller ej. Årets konference har overskriften “Teknologiforståelse er en grundfaglighed” og som sådan rammer den også ned i en vigtigt skolediskussion: Hvordan skal vi som fagprofessionelle lære at anvende teknologi både kritisk og konstruktivt? (Digital) Teknologi udfordrer både som fagfelt, redskab og dannelsesdimension. Samtidig giver de (digitale) teknologier nye muligheder for at skabe en mere praksisnær og anvendelsesorienteret undervisning. Hvordan man kan gøre det er noget af det årets konference handler om.

Læs mere og tilmelding på https://fablearndk2023.blogspot.com/


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *