Tag med til EdCamp om ChatGPT og AI som disruptor i uddannelsesverdenen

Del med dit netværk

Før vinterferien afholdt Københavns Professionshøjskole et webinar om ChatGPT og AI. Selvom man kan kritisere tilgangen for at være instrumentel og meget fokuseret på hvordan man kan bruge systemerne, var det gode diskussioner og emnet blev foldet fint ud og forklaret.

Nu er bagmændende bag webinaret – Troels Peter Mourits Jensen og Kristian Nøhr Jensen – klar med en mini-EdCamp om emnet. Det finder sted på Campus Carlsberg lørdag den 15. april og søndag den 16. april og de skrive i indbydelsen:

ChatGPT er på alles læber, og uddannelsessektoren er i syv sind om, hvorvidt nye AI-teknologier vil lægge undervisningsverdenen ned eller skabe nye muligheder for læreprocesser. På den ene side får vi svært ved at kvalitetssikre de studerendes uddannelse, når ChatGPT kan svare for dem i eksamenssituationer, på den anden side kan ChatGPT tilbyde helt nye måde at indgå i læreprocesser på som en vejleder eller sparringspartner, der konstant er til rådighed.

Hvordan skal vi i uddannelsesverdenen agere i det felt? Kom og bidrag til diskussionen på Campus Carlsberg på en lærerig dag, hvor indholdet og formen er styres af deltagerne selv i et 12-12 EdCamp-format.

Arrangementet koster 200 kroner og du kan læse mere og tilmelde dig her: https://cfu.kp.dk/kurser/chatgpt-ai-som-disruptor-i-uddannelsesverdenen-12-12-edcamp/


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *