AI er for alvor på vej til kontorpakkerne

Del med dit netværk

Det var Google der kom først, da de i sidste uge kunne fremvise hvordan Google Workspace får de første integrerede værktøjer baseret på generative systemer. Det første der kommer er skrivehjælp i Gmail og Docs, men også værktøjer til præsentationer og regneark er på vej og kommer i løbet af året. Det bliver i første omgang rullet ud til udvalgte brugere og der er ikke kommet noget ud på nuværende tidspunkt om de nye muligheder også bliver gjort tilgængelige i Google Workspace for Education.

Microsoft lancerer en Co-pilot til Office 365

Fredag blev det så Microsofts tur da de men vanlig tæft for iscenesættelse lancerede deres Office 365 Co-Pilot. I udgangspunktet er det samme hjælpeværktøjer som Google ser ud til at tilbyde, men det virker til at CoPilot i endnu højere grad binder de forskellige værktøjer og datakilder i Office 365 sammen og bruger dem til at generere indhold – fra mails over dokumenter og regneark til præsentationer.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *