Brave er nu også en søgemaskine med kunstig intelligens

Del med dit netværk

Brave hedder et ganske udmærket alternativ til de store browsere Chrome og Safari (og Edge). Men Brave har også deres egen søgemaskine og den behøver man ikke bruge deres browser for at bruge. Nu har Brave også fået en generativ kunstig intelligens der kan hjælpe med at få hurtigere svar på dine spørgsmål. Den hedder “Summarizer” og giver en kort opsummering på den forespørgsel man laver. Der er ikke noget chat, bare en kort opsummering med kildeangivelse. På den måde minder det lidt om de fremhævede uddrag som Google giver, men det er altså ikke noget rent citat eller på forhånd skrevet der vises, men en opsummering.

Summarizer giver en kort opsummering på det du søger efter.

Brave Search bruger flere store sprogmodeller for at kunne skabe opsummeringen, men ikke OpenAIs GPT. Desværre betyder deres valg af sprogmodeller at den ikke fungerer på dansk. Man kan dog fortsat søge på dansk.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *