Hvad pokker går det website ud på?

Del med dit netværk

Hjemmesiden WFT does this company do? er nok mest for sjov, men adresserer et klassisk problem. Nogen har lavet en hjemmeside. Ofte er det et firma. De har en skarp selvopfattelse og ved hvad de står for, men det fremgår overhovedet ikke tydeligt at deres nye fine hjemmeside. Faktisk kræver det at man surfer rundt på siden og læser lidt hist og her for at stykke et billede sammen af hvad pokker hjemmesiden kommunikerer om det firma der står bag. Det løser WFT does this company do? ved at bruge teksterne fra hjemmesiden som input til en generativ kunstig intelligens som så opsummerer hvad pokker der foregår.

Her en kort og rimelig præcis opsummering på hvad pokker IT Torvet egentligt går ud på.

Det er der faktisk kommet en ganske brugbart lille tjeneste ud af. Ud over at man kan bruge den til at få hurtigt indblik i den lokale skole, et firma man tænker på at købe fra eller en hjemmeside der ikke tydeligt fortæller det på forsiden, kan man også bruge den hvis man selv laver en hjemmeside. Kommer de pointer man rent faktisk gerne vil kommunikere tydeligt frem?

Få hjemmesiden hængt ud med riste-funktionen

Som en sjov detalje kan man også få WFT does this company do? til at hænge den undersøgte hjemmeside ud. Man kan simpelthen klikke på “roast the website” og få skruet op for den hårde tone. Her bliver siden hængt ud på en ofte sjov og underholdende måde. Faktisk kan man let få spildt lidt tid med at riste favorithjemmesiderne.

 

Her er det IT Torvet der bliver ristet. “Det ene øjeblik handler artiklerne om kunstig intelligens og det næste om klassisk kunst. Vælg dog vej hjemmeside! Og skrivestilen er så tør at det er som at læse en lærebog.”, Det rammes hårdt når man får sin hjemmeside ristet!

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *