Kunstige videoværter

Del med dit netværk

Med Reals kan man hurtigt gå fra manuskript til video ved hjælp af kunstige værter. Kunstige værter vil sige maskinskabte videoer af værterne der læser det indtastede manuskript op. Kort fortalt består teknologien af tekst til tale samt en algoritme der kan få en række værter til at se ud som om det er dem der siger det. Til det sidste bruges en række virtuelle værter som er skabt med udgangspunkt i en række ægte personer og man kan faktisk også lave sine egne værter i systemet, men det kræver en betalingsudgave.

Systemet understøtter en række store sprog, men desværre ikke dansk.

Man vælger vært og skriver manuskript og så klarer systemet resten.

 

Der er også for nylig blevet tilføjet manuskripthjælp, så man kan bruge en generativ kunstig intelligens til at forkorte, forlænge eller omformulere de enkelte afsnit.

Tjenesten er ret begrænset i den gratis udgave og overholder ikke GDPR-kravene til undervisningsbrug, men kan anvendes af læreren (hvis man ellers tør risikere sine data) til at lave sjove introvideoer, omskabe elevindhold med videre. Måske en måde at lade elever der ikke selv tør optræde få deres skabertrang vist frem i klassen alligevel? De færdige videoer kan ses og deles online, men ikke downloades eller embeddes uden en betalingsudgave.

Se en video om IT Torvet her: https://app.hourone.ai/player/d5edc3ab2c864181b37fe0162c1c89cc


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *