Viden.AI: Viden og debat om kunstig intelligens

Del med dit netværk

Da ChatGPT blev gjort offentligt tilgængelig eksplodere kendskabet til og debatten om kunstig intelligens, maskinlæring og generative systemer. Det er et område med både store potentialer og store konsekvenser på mange felter og dele af samfundet. Uddannelse bliver af mange peget på som en af de steder hvor det for alvor kan have betydning.

Ovre på Odense Tekniske Gymnasium gik Per og Claus og var meget optaget af feltet. Det fik dem til at starte viden.ai. Det er en side hvor en mindre gruppe skribenter skriver opslag om området. Udgangspunktet kommer fra en uddannelsesforståelse, men artiklerne er ret brede i forhold til området. Udover indlæggene samler og udstiller siden også nyheder fra andre kilder.

I går kom den første artikel som jeg havde skrevet. Den handler om AI som personlig læringsassistent med udgangspunkt i en nylig afholdt konference på Stanford University og Khan Academys nye interaktive assistent Khanmigo.

På viden.ai kan du blandt andet læse om hvordan Khanmigo tænkes at understøtte den lærende på Khan Academy.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *