Webinar om de der skærme

Del med dit netværk

Det har været svært at undgå debatten om skærme. Det er en svær debat med mange forskellige perspektiver og indgangsvinkler. Personligt mener jeg ikke at vi skal forbyde hverken computere, mobiltelefoner eller grupper af apps, men vi skal anvende og tillade med omtanke.

Nu er der mulighed for at blive klogere på emnet, for på tirsdag afholder EdTech Denmark et webinar med titlen Hvor vil vi hen med alle de skærme. Her vil skoleforsker Louise Klinge og Anders Peter Nielsen (fra Verdens Bedste Danske Skole) stille skarpt på allerede på tirsdag den 21. marts klokken 14.00 – 15.30.

Louise Klinge (Foto Peter Leth • CC BY-SA 4.0)

Det er som nævnt foreningen EdTech Denmark der står bag webinariet, men det er åbent for alle og rygtet fortæller også, at det efterfølgende også bliver gjort tilgængeligt online.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *