Brug unicode til at lave teksteffekter

Del med dit netværk

Cool Symbol and Fancy Text – sådan præsenterer Coolsymbols.biz sig selv. En ting er jo at lave flotte tekster og grafikker når man netop må bruge grafik, men hvad når man kun må anvende tekster? Her kommer Coolsymbols.biz til hjælp via brugen af unicoder. Unicode er kort fortalt en standard for tegnsæt og indeholder både almindelige (og uanmindelige) skriftstegn og en masse symboler. Da der er tale om unicode understøttes af de fleste indtastningsbokse også på webtjenester, sociale medier med videre.

Ved brug af forskellige unicode-symboler skabes en overskrift hurtigt ved hjælp af Coolsymbols.biz

Det udnytter tjenesten Coolsymbols.biz og har lavet en tjeneste hvor man hurtigt kan finde fremsøge tegn og grafikker, få lavet sjov tekstdekoration, store tekster eller endda tekster der står på ɥoʌǝpǝʇ.

💙💜💛🧡❤️️ IT TORVET ❤️️🧡💛💜💙

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *