Dagens SET-udfordring

Del med dit netværk

En moderne klassiker kan man vel godt tillade sig at kalde spillet SET. Ideen i spillet er kort fortalt at finde sæt (set) blandt 12 kort fra bunken. Hvert kort har fire egenskaber (symbol, farve, antal og udfyldning) og et sæt er kun et sæt hvis de tre kort har samme eller alle tre er forskellige for hver af de fire egenskaber – altså enten samme symbol eller tre forskellige symboler og så videre.

Når man spiller SET handler det om at være hurtig og hvis du spiller med en der har spillet det en hel masse flere gange kan du slet ikke nå at finde mønstre får de har fundet et SET og råbt op. Det er der heldigvis råd for, for på spillets officielle hjemmeside kan man hver dag teste sig selv med dagens udfordring. Eller man kan bruge det som en lille brainteaser for elever hver for sig eller sammen på en fælles skærm.

Kan du finde et SET? For hver af de fire egenskaber skal de enten være ens eller forskellige på alle tre kort i sættet.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *