Få svar fra ChatGPT sammen med søgeresultatet

Del med dit netværk

Med udvidelsen ChatGPT for Google til browseren kan man få svar fra ChatGPT når man søger i sin favoritsøgemaskine på nettet. Der er tale om en simpel udvidelse til Chrome, Firefox eller Edge. Når udvidelsen er installeret fungerer den automatisk (man kan sætte det op så den kun aktiveres ved et klik) og samtidig med at man får søgeresultatet sendes søgeteksten også til ChatGPT, som begynder at svare.

Man skal være opmærksom på at der i øvrigt ingen udveksling er mellem søgeresultat og ChatGPT. Det betyder at ChatGPT har alle de problemer den nu har – både i forhold til at komme med opdateret information og i forhold til at være nogenlunde præcis. Det betyder også at meget præcise søgninger efter oplysninger som datoer, adresser eller hvem der egentligt sidder i regeringen ikke giver mening. Til nogle typer søgninger giver dog et godt supplement til resultatet og som en ekstra bonus får man jo hurtig adgang til at verificere indholdet i den genererede tekst ved at kigge i søgeresultaterne.

Hvordan skriver man egentlig en god dansk stil? Google har fundet en række kilder mens ChatGPT har skrevet et længere svar på spørgsmålet.

ChatGPT for Google virker sjovt nok også med andre søgemaskiner som for eksempel Duck Duck Go, Bing og Yandex. Udvidelsen kræver et login til ChatGPT for at virke. Er man lidt mere power-bruger kan man også tilknytte den via Open AI’s API.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *