Gode links kurateret med Github

Del med dit netværk

Udover at være et fantastisk sted at udgive og versionssikre software er Github også et godt værktøj til at lave kuraterede lister. Der findes en hel undergenre af lister kaldet Awesome Lists hvor brugere deler gode ressourcer om emner fra programmeringsværktøjer til brætspil. De fik en studerende til at overveje om hvorfor der ikke var bedre værktøjer til at lærere og skoler kunne finde gode ressourcer (men nu har de jo heller ikke IT-Torvet i Californien) og der behøver jo ikke være så langt fra tanke til handling.

Sådan blev Awesome STEAM født. Der er tale om en liste med ressourcer til STEAM-fagene. Det er på overfladen bare en liste med links og en kort beskrivelse. Magien gemmer sig i at det hele er drevet af Github. Det betyder at alle (med en Github-konto) kan tilføje og foreslå ændringer til listen. Efterhånden som gode ressourcer måske forsvinder eller nye kommer til kan listen altså blive opdateret.

På Awesome STEAM finder man ressourcer til alle STEAM-fagene

Find listen på https://awesomesteam.org/ og overvej om du vil være med til at bidrage.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *