Interaktive præsentationer skabt med en forespørgsel

Del med dit netværk

Curipod er et værktøj til at skabe interaktive præsentationer som du måske kender det fra AhaSlides og Mentimeter. Det betyder at den færdige præsentation indeholder interaktive elementer hvor publikum kan give deres input på forskellige måder.

Indtast emne og vælg alderstrin og lad Curipod lave sin magi…

Den store forskel er at Curipod er udstyret med en generativ kunstig intelligens og derfor kan skabe hele præsentationen med interaktive elementer på baggrund af en forespørgsel (prompt). Udover at angive et emne vælger man alderstrin og kan (valgfrit) angive en række læringsmål. Du giver med andre ord bare Curipod et emne og så laver den et udkast til en færdig præsentation.

Når man afvikler sin præsentation kan tilhørerne deltage fra deres eget device som det kendes fra fx AhaSlides.

Systemet er lavet til undervisning og interfacet er på engelsk (eller norsk), men ved at tilføje “Output in danish” til din forespørgsel for du en nogenlunde fornuftig version på dansk.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *