Musik og lydeffekter til medieproduktionerne

Del med dit netværk

For nylig havde en  af årgangene på min skole gang i et medieprojekt. Der blev både lavet podcast, plakater, videoer og hjemmesider. Da produkterne skulle sendes videre til en konkurrence var der ekstra høj opmærksomhed på rettighederne. Her kommer Fesliyan Studios hjemmeside med Royalty Free musik og lydeffekter til hjælp.

Normalt dækker royalty free over at musikken kan bruges som man vil efter man først har købt den, men på sitet kan man ikke bare købe rettighederne – man kan også bruge musik og lydeffekter helt gratis til ikke-kommercielle formål. Det er skolen.

Musikken er delt op i en lang række kategorier, så man er godt dækket ind. Det er dog især lydeffekterne der er gode at gå til. Her er for mange af de lydeffekter man kan finde en lang række varianter så man ikke ender med at gentage det samme pistolskud i hele den krimifilm man er ved at lave.

Ikke nok med at der er en lang række forskellige optagelser af et haglgevær. For hver af effekterne findes der en række varianter, for eksempel indendørs eller på afstand…

https://www.fesliyanstudios.com/


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *