Gamma – endnu et generativt præsentationsværktøj

Del med dit netværk

Gamma.app hedder endnu et interessant præsentationsværktøj. Mens vi venter på at Microsoft og Google for alvor åbner for de generative sluser i deres værktøjspakker mangler der ikke start-ups der er klar med onlineværktøjer til at skabe præsentationer med brug af kunstig intelligens. Vi har tidligere fortalt om Tome og Curipod som begge er spændende på hver deres måde. Der hvor Gamma adskiller sig er at det foregår i et dialogværktøj og man i øvrigt både kan lave præsentation, dokumenter og endda hjemmesider.

Vælg hvad du vil lave og gå i dialog med Gamma om hvad det skal indeholde…

Selve værktøjet er relativt simpelt at gå til og begrænset i funktionalitet, men man kan hele tiden kalde på en ai-assistent der kan hjælpe med at ændre på, tilføje og forbedre det man arbejder på og kan faktisk også få lavet et helt udkast gennem en forespørgsel.

Den færdige præsentation kan tilrettes og man kan bruge assistenten til dette også.

De færdige præsentationer kan vises online eller man kan dele linket. Man kan også downloade som pdf. Det undrer dog at man ikke, når man ikke har opfundet et helt nyt format som Tome eller har afstemningssystem som Curipod har valgt at lave download direkte til Power Point.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *