Hurtige quizzer med Conker

Del med dit netværk

Conker.ai er en simpel quizbygger der med en generativ ai hjælper med at lave spørgsmål. På den måde ligner den lidt QuestionWell, men simplere og lettere at bruge. Interfacet er overskueligt og man kan vælge enten at lave en quiz ud fra type, klassetrin og emne eller man kan indsætte en længere tekst (mellem 100 og 800 ord) og få skabt et quiz til netop denne tekst. Når man bruger denne quizform bliver teksten vist når man afvikler quizzen. Det betyder at man kan bruge det til hurtige læs-og-forstå øvelser.

Indsæt teksten, vælg quiztype og sprog og så er det ellers bare at sætte Conker til at arbejde

Den færdige quiz kan distribueres via et link eller man kan downloade den til udskrift. Prøv selv den hårrejsende quiz om Sorø-Vedde-Banen her https://www.joinconker.com/ajkcha (med tak til Wikipedia for teksten).

Den færdige quiz. Man kan ændre på rækkefølgen, indsætte flere spørgsmål og tilpasse inden man udgiver og deler.

Man kan selv vælge sprog for quizzerne i Conker – også dansk – men interfacet er på engelsk.

Conker kræver man logger ind med en Google-konto for at man kan bygge quizzer, men man kan afvikle quizzerne uden en konto.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *