Infografik fra NASA mens vi venter på Andreas…

Del med dit netværk

Til efteråret er det planen at vores helt egen dansk astronaut Andreas Mogensen skal styre Crew Dragon hele vejen til Den Internationale Rumstation (ISS). Udover en masse voksenforsøg får skolebørn jo også lov til at være med gennem Ultra:Space og SpaceTech denMACH. Mens vi glæder os til det, kan man forberede sig ved at udsmykke klasseværelset med en række gode infografiker fra NASAs Jet Propulsion Laboratory. Her finder man en lang række flotte infografikker lige til at downloade og udskrive. Der

Det er ikke alle infografikkerne der er lige nye, men derfor kan de stadig anvendes. Her er det en infografik fra da ISS fyldte 15 år i 2014.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *