Konceptkort med ai-indhold

Del med dit netværk

Whimsical hedder en af de mange spændende værktøjer til delte arbejdsflader som egner sig til forskellige slags kollaborativt arbejde. Værktøjet indeholder en række forskellige indholdstyper og en masse skabeloner og en ret velfungerende samarbejdsflade. En af værktøjerne der findes i systemet bruges til at lave mind maps eller måske mere præcist konceptkort. Med værktøjet er det let at lave disse kort med masser af sidegrene og undergrene og forbindelser.

Vælg mind map og klik på “generate ideas” så hjælper den kunstige intelligens med at udvide dit mind map

Nu har Whimsical også fået en generativ kunstig intelligens, og det betyder at man kan udvide sine grene ved at klikke og vælge at bruge den kunstige intelligens. Den skaber så en række nye undergrene. Man kan naturligvis også klikke på disse undergrene og få skabt undergrene til dem. Det gode er dog at alt er redigerbart og det betyder at man kan rette til, bede om nye niveauer og således hurtig få inspiration til at skabe ret omfattende kortlægninger.

Når man nu har en masse flammingo til overs hvad skal man så finde på. Lad os lave et mind map og få hjælp til at få ideer…

Værktøjet fungerer fint på dansk, men interfacet i Whimsical er engelsk.

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *