Ny kan du (også) følge DiS på LinkedIn

Del med dit netværk

Forskningsprogrammet Digitalisering i Skolen – eller DiS blandt venner undersøger og forsker i digitaliseringens og dens betydning for skole, lærere, elever og ikke mindst samfund. Programmet bor på Københavns Professionshøjskole og består af en række forskellige fagligheder og roller, men alle med interesse for digitale teknologier og digitalisering.

DiS lover at skifte deres coverbilleder ofte og eksperimenterende. Her har de leget med Midjourney (coverbillede fra DiS på LinkedIn)

På deres hjemmeside kan man læse om deres projekter og publikationer, men på LinkedIn inviterer de bag facaden og lover at dele både stort og småt fra deres arbejde. Så har man interesse i alt det digitale i skolen er det nok ikke den kedeligste side at følge på LinkedIn. Især ikke med Lise Dissing Møller som profilbestyrer!


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *