Undertekster til din video

Del med dit netværk

Lige en advarsel. Triple-8 kan godt nok bruges helt gratis, men det kræver en betalingsudgave at kunne bruge det til noget fornuftigt! Det betyder at man kan komme i gang med en gratis konto eller helt uden at logge ind og lave de fedeste undertekster, men skal man hente underteksterne ned – enten som seperat undertekstfil (i srt, txt eller en af de andre formater der understøttes) eller som film med undertekster på – så skal man til lommerne og have et abonnement.

Det er meget let at komme i gang med at sætte undertekster på din film og koster ikke noget – men når du så skal hente teksterne kræver det et abonnement.

Når det er sagt er Triple-8 et utrolig simpelt værktøj men mange muligheder for tilpasning. Man uploader sin film og så sættes der tekster på. Den finder selv ud af sproget der tales og man kan vælge at få teksterne i samme sprog eller i et andet sprog. Der er også en række indstillinger for hvordan teksterne skal se ud. Dem skal man dog kun bruge hvis man til sidst downloader filmen med undertekster fremfor at hente underteksterne som selvstændig fil.

De computerskabte tekster sidder ret godt i skabet og det er let at redigere i både tekst og tidskoder.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *