Din egen syntetiske stemme

Del med dit netværk

Play.ht er et system til at lave tekst til tale. Det understøtter en lang række sprog og har en masse tilpasninger, så tonen i det oplæste kan passe til indholdet. Umiddelbart er de danske stemmer der er gratis til rådighed ikke meget bedre end det man allerede kender fra Adgang for alle, men tjenesten er gratis for de første 5.000 ord hver måned.

Det er bare at uploade en stemmeprøve så er man i gang med at lave sin egen syntetiske stemme.

Der hvor play.ht for alvor er interessant er muligheden for at lave sine egne stemmer. Desværre tilbydes det kun på engelsk, men det virker meget overbevisende. Man skal have en lydoptagelse på mindst 15 minutter for at træne modellen til høj kvalitet, men kan man nøjes med mindre kvalitet tager det kun 30 sekunder.

Når man først har trænet sin egen stemme kan den bruges på samme måde som de eksisterende stemmer. Herunder kan du høre den syntetiske udgave af mig oplæse indledningen af artiklen om AI på Wikipedia:


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *