Hurtig lynoptagelse – og meget mere

Del med dit netværk

Midt i alle de mange spændende værktøjer med kunstig intelligens glemmer man ind i mellem glæden ved det simple. Online-Voice-Recorder.com er muligvis den letteste måde at lave en lydoptagelse på computeren. Klik, optag og download som mp3. Ingen kodeord, ingen login. Man kan pause og fortsætte med at optage og man kan klippe og trimme start og slutning på optagelsen og ellers ikke noget som helst.

Tryk optag. Hold eventuelt pause undervejs og når du er færdig kan du klippe lidt og hente som en mp3. Det er alt. Skønt!

Værktøjet er en del af 123Apps der også byder på en række andre simple redskaber til at redigere og konverter lyd, video og pdf. Og så tilbydes også en browserudvidelse så man har adgang til alle værktøjerne direkte i browseren uden at åbne hjemmesiden.

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *