Konferencedag om Growbot Universe

Del med dit netværk

GrowBot Universe giver elever i udskolingen mulighed for at dyrke grøntsager i et lukket økosystem i klasseværelset, hvor de kan programmere planternes vækstbetingelser, og på den måde tilegne sig naturvidenskab og teknologiforståelse i praksis. GrowBot Universe er udviklet med støtte fra Novo Nordisk Fonden og afprøvet på en række skoler. Nu kan alle danske folkeskoler låne læringsuniverset gennem CFU.

Som en del af projektet afholdes konference hvor resultater, evaluering og perspektiver vil blive præsenteret og diskuteret. Det finder sted på DTU i Lyngby tirsdag den 26. september 2023, men man kan også deltage online.

Konferencen er gratis og man kan tilmelde sig her: https://food.email.dtu.dk/p/7IEI-3UK/growbot-konferencen

Læs mere om konferencen og Growbot Universer her: Growbot Konference

Projektleder Rikke Andersen med en række tidligere versioner af Growbotterne


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *