Konsekvenserne ved ChatGPT

Del med dit netværk

For nogle uger siden havde jeg fornøjelsen af at besøger Cybersundhed i deres studie i Værløse til en snak om kunstig intelligens, statisk og maskinlæring. Det kom til at handle om hvad statistik egentlig er, en affaldskværn og meget andet, men kredsede især om hvad konsekvenser er for uddannelse og samfund og om hvordan man kan være kritisk optimist i forhold til teknologierne.

Det er næsten blevet halvandens time vodcast, men heldigvis har folkene hos Cybersundhed sat kapitelmærker på, så man kan spring frem til det man særligt vil høre om, hvad enten det så er Hvorfor vi lærer at skrive?, En offentlig sandkasse, GDPR, Selvforstærkende bias eller noget femte.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *