Lær om generativ ai og Google med Google

Del med dit netværk

Tilbage i 2016 opkøbte Google Qwiklabs som specialiserede sig i online læringsindhold om Cloud Computing. Det hedder nu Google Cloud Skills Boost og tilbyder en lang række onlinekurser – eller læringsveje som de kalder det – nogle gratis og nogle på abonnement.

En af de ting for nylig er kommet til er en læringsvej om Generativ kunstig intelligens. Læringsvejen består at 10 små kurser der alle kan gennemføres på mellem en halv og en hel time afhængig af hvor meget af læsestoffet man dykker ned i. Alle kurserne afsluttes med en lille quiz så man lige kan overveje om man har fået det hele med.

Kurserne er kendetegnet ved simple modeller og grafikker i det efterhånden klassiske Google-design..Det er tydeligt at det er Google der står bag, for kurserne er en blanding af læringselementer og en oplysningkampagne (lad os bare sige reklame) for Googles værktøjer og services. Når det er sagt er det dog også ganske sagligt og lærerigt hvis man gerne vil have lidt mere viden om hvad pokker en transformer-model er og vil forstå hvor stor en stor sprogmodel (LLM) egentlig er.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *