Lav billedbehandling med Stable Diffusion

Del med dit netværk

Clipdrop.co fra stability.ai er  en tjeneste der bruger det generative system stable diffusion til en række billedbehandlingsfunktioner. Vi har tidligere skrevet om Cleanup og Remove.bg som begge er funktioner man også finder på Clipdrop (den første er endda samme tjeneste, da det også er stability.ai der står bag). Udover disse to smarte tjenester til hurtigt at retouchere billeder for uønskede dele eller fjerne baggrunden tilbyder Clipdrop også en række andre smarte billedbehandlingsmuligheder ved hjælp af generativ AI.

Nyt lys på dine billeder

Tjenesten Relight gør det let at ændre lyssætningen i et billede. Man kan tilføje lys med forskellige farver og placere dem forskellige steder i billedet og lade dem skinne derfra og dermed ændre på hvordan billedet tager sig ud.

Hvis dine blomster skal sættes i et anderledes lys er der hjælp at hente med Relight-funktionen.

Det samme på en anden måde

En af de helt fede funktioner er muligheden for at få skabt nye billeder ud fra et eksisterende billede. Dette hedder Reimagine XL og bruger stable diffusion til at skabe nye billeder. De nye bud bliver bare skabt ud fra det uploadede billede fremfor fra en tekstbaseret forespørgsel (prompt).

Her er det nye versioner at et billede af opvasken. Desværre var der ingen af varianterne hvor opvasken var taget! Nederst ser man originalen og tre nye bud baseret på denne.

Clipdrop kræver ikke login eller betaling, men med login kan man lidt mere og betaler man får man også lov at arbejde i HD. Desuden er nogle af funktionerne begrænset i antal billeder man kan lave/manipulere om dagen når man ikke har abonnement.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *