Mandagskunst fra New Zealand

Del med dit netværk

Nationalmuseet i New Zealand har digitaliseret en stor del af deres samling. Her kan man således søge på og finde over 100.000 kunstværker, naturhistoriske fotografier, tegninger med videre. En meget stor del af materialerne er tilgængelige under Creative Commons eller tilsvarende rettigheder og rettighederne kan både gøres til en søgeparameter og fremgår tydeligt at hver eneste søgeresultat. Meget af samlingen kan endda downloades i høj opløsning.

Hvad kan sige New Zealand mere end en kiwi (fugl)…

Den eneste udfordring med siden (udover at den naturligvis ikke er tilgængelig på dansk) er at søgningen ikke tillader megen slinger i valsen. Det giver bedst resultater at søge bredt og bruge filtreringer.

Art Union ticket salesman / Cuba St (Bowkett Coe 1945)


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *