Er det blevet brugt til træning?

Del med dit netværk

Nogle gange kan det være spændende at vide om et specifikt værk eller billede er blevet anvendt i de træningsdata der er brugt til at træne en generativ kunstig intelligens til billedgenerering. Det kan man med https://haveibeentrained.com/ – eller i hvert fald i forhold til de træningssæt der er åbent tilgængelige.

I modsætning til Stable Attribution, hvor man kan søge med et billede der er lavet med kunstig intelligens og få et bud på hvilke værker i træningsdata der er anvendt til at skabe netop dette værk, handler det her simpelthen om at finde ud af om det billede man søger på indgår i træningsdata.

Man skal bare uploade et billede, så kommer tjenesten med en række billeder der ser ud til at ligne rimelig godt. Man kan blive overrasket, men selv når man ikke finder et billede af sig selv kan man være sikker – for det er kun åbne og tilgængelige træningsdata der kan søges i.

Forskellige gengivelser af Vermeers Pige med perleørering er blevet brugt til træning…


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *