Fra musik til billeder

Del med dit netværk

Jeg har tidligere skrevet om tjenesten til at undersøge bias i billedgenereringsmodeller. En af de andre sjove tjenester på Hugging Face Spaces er muligheden for at omdanne musik til billeder. Modellen starter med at lave en billedbeskrivelse ud fra musikken ved hjælp af Llama2 og efterfølgende sendes beskrivelsen videre til Stable Diffusion XL som omskaber denne til et billede. Udover at man kan se det billede der skabes ud fra musikken kan man heldigvis også læse beskrivelsen af stemningen i musikken, hvilket især er interessant hvis man finder at modellen har ramt helt forkert…

Billedet her er skabt på baggrund af det gode gamle Beatles-nummer Let it be. Rammer det følelsen nogenlunde?


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *