Gør dine skitser til billeder med kunstig intelligens

Del med dit netværk

I går skrev Christoffer et indlæg på sin facebookside Make Something Lab om en spændende måde at bruge Scribble Diffusion på og så kom jeg i tanke om at jeg aldrig har fået skrevet om dette fantastiske lille simple værktøj. Det består af et tegnefelt og tekstboks. I tegnefeltet laver man så en skitse og i tekstboksen skriver man sin forespørgsel (på engelsk) og så laver den generative kunstige intelligens skitsen om efter den beskrivelse man har brugt. Det er en smart måde at benytte ubehjælpsom skitsetegning til at få lige den komposition af det færdige resultat man gerne vil have.

Scribble Diffusion er udover at være let at bruge også tilgængelig helt uden login og derfor lige til at gå til.

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *