Oversæt PDF og behold layoutet

Del med dit netværk

Tjenesten OnlineDocTranslator tilbyder maskinoversættelse af PDF-dokumenter. Tjenesten anvender Google Translate med alle de fordele og ulemper det giver, men det hvor det er virkelig smart er at PDF-dokumentet holder sig layout. Det kræver naturligvis at det er “gode” PDF-dokumenter med tydelig tekst, men er det ellers det kan tjenesten fint klare en hurtig oversættelse uden at spolere layoutet alt for meget.

Øverst er teksten oversat til hebraisk og der er byttet om på sidetal og flyttet i hvilken side teksten står, da man læser fra højre mod venstre. Nederst er der oversat til engelsk og layoutet er bevaret.

For nylig fik vi på min skole besøg fra Israel. Jeg startede med at oversætte vores værdifolder til engelsk, og da det gik rimelig godt valgte jeg at forsøge mig med en oversættelse direkte til hebraisk. Nu kan jeg desværre ikke sige så meget på hebraisk og slet ikke læse det, så om selve oversættelsen gik godt ved jeg ikke, men tjenesten kunne godt håndtere at man læser fra højre mod venstre og lavede derfor layoutet om samtidig med at den bevarede det.

Tjenesten er gratis men har en del reklamer. Men det er bare at uploade og vælge sprog. Det oprindelige sprog bliver automatisk fundet og valgt.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *