Skab og omskab video med kunstig intelligens

Del med dit netværk

Der er efterhånden mange spændende måder at skabe billeder og grafik på, og nu er der også for alvor ved at komme gang i de levende billeder. En af de mere interessante tjenester er Runwayml der tilbyder en række forskellige værktøjer til at forbedre og skabe videoer. Om det er en hurtig måde at ændre baggrunden uden at have brugt Green Screen, tilføje en effekt, omskabe en video til en anden stil eller skabe helt nye billeder eller videoklip.

Det er sjovt at arbejde med at ændre stilen på en eksisterende video eller få systemet til at skabe en video ud fra et foto, men kan naturligvis også sætte gang i genereringen med en tekstforespørgsel.

Her er jeg ved at omskabe en videostump til en mere tegnet og minecraft-inspireret version. Ud fra tekstforespørgslen bliver der skabt fire billeder og jeg kan så vælge et af dem som udgangspunkt for videoen. Det færdige resultat kan ses nedenfor.

I den gratis version er man begrænset i antal tokens og i de muligheder man har, men der er nok til at komme i gang med lege og udforske teknologien. Det er imponerende hvad der kan lade sig gøre, men der er stadig lidt vej til at fotografer, skuespillere og animatorer bliver helt arbejdsløse.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *