Væk tegninger til live med tegnemaskinen

Del med dit netværk

Jeg har tidligere fortalt om Andreas Refsgaard og nogle af de ting han laver, som for eksempel MemeCam. En af de andre sjove projekter som Andreas har udviklet hedder tegnemaskinen. Tegnemaskinen starter med at bruge maskinlæring til at genkende hvad en tegning forestiller blandt en række på forhånd definerede muligheder. Herefter bliver tegningen animeret ind på det lærred der ligger i tegnemaskinen.

Animationen anvender forskellige karakteristika for hvordan en fugl bevæger sig i forhold til en hest, et menneske eller et køretøj. Det er et ret simpelt værktøj, men også en sjov måde at starte snakken om hvad kunstig intelligens egentligt er for noget.

Her har tegnemaskinen genkendt tegningen som en fugl.

Når du har leget med tegnemaskinen kan du også prøve at få liv i dine egne tegninger med Animated Drawings.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *