Billedskabelse på natcaféen

Del med dit netværk

Nightcafe hedder en tjeneste med generativ billedskabelse der tilbyder brug af en række forskellige modeller. Interfacet gør det let at vælge stilarter og sætte andre parametre op rundt om selve forespørgslen – tekstbeskrivelsen af det ønskede billede. Nightcafe kræver man opretter en brugerkonto og til nogle af modellerne bruger man credits, men disse kan let erhverves hvis man kun bruger tjenesten sporadisk, så man behøver ikke købe pro-udgaven med mindre man bruger løs.

Udover at man let kan skifte mellem forskellige modeller er det smarte ved Nightcafé at de har opdelt forespørgslen, så man vælger stilart og skriver den øvrige forespørgsel hver for sig. Det gør det lettere at få en præcis forespørgsel når man ikke er super-prompter. Det er også muligt at initiere modellerne med billeder man uploader og på den måde påvirke resultatet, ligesom man kan gå endnu mere i dybden og kombinerer forskellige forespørgsler, herunder negative forespørgsler (ting der ikke skal være tilstede i det færdige resultat).

Nightcafe tilbyder billedgenerering med en række forskellige modeller og stilarter. Her har jeg valgt at bruge DALL-E 2.

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *