Hurtig adgang til flotte QR-koder

Del med dit netværk

For nylig skrev jeg om QR Quick Art som kan bruges til at lave virkelig flotte men stadig funktionelle QR-koder ved at implementere kunstig intelligens til billedskabelse. Systemet leverede flotte resultater, men var lidt bøvlet at bruge. Her kommer QRX til undsætning. Her skal man bare besøge hjemmesiden, skrive en forespørgsel og angive en URL, så bliver der lavet en QR-kode indlejret i et kunstigt skabt billede ud fra den angivne forespørgsel. Man behøver ikke logge ind, men den færdige QR-koder sender brugeren forbi QRX hvor de får en 5 sekunders reklame for siden inden man kommer videre til den angivne URL. Hvis man logger ind kan man gemme sine QR-koder og betaler man kan man få koderne uden reklamer.

Forespørgslen kan også være på dansk. Hvilken billedmodel der bruges og hvilke bias den lider under har jeg ikke undersøgt nærmere, men den er ret sikker på at lærere er kvinder…


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *