Hurtige undertekster

Del med dit netværk

Kunstig intelligens og maskinlæring tilbyder meget andet end generative chatbotter og billedgeneratorer. De kan også bruges til at genkende og omsætte tale til tekst. Det er netop det som freesubtitles.ai tilbyder. Nemlig at identificere tale i en video og lave undertekster.

Selve tjenesten er super simpel. Man uploader sin video og så behøver man sådan set bare sætte i gang. Sproget der tales finder sprogmodellen selv. Man kan dog vælge for den. Man kan også vælge at få underteksterne oversat, så man med det samme kan få en undertekstfil på et andet sprog.

De færdige undertekster kan hentes i en række forskellige undertekst-formater.

Man kan ikke redigere resultatet online, men kan efterfølgende downloade og redigere den færdige undertekst-fil. Det er meget heldigt, for tale-til-tekst-modellen (Whisper large-v2) er ikke fejlfri. Til gengæld vil alle der har håndlavet undertekst-filer vide at alene det at der automatisk er skabt tidskoder betyder at det er et værktøj der gør det meget let at få lavet undertekster.

I den gratis version kan man kun lave undertekster på en video ad gangen og skal vente lidt i kø inden det bliver ens tur. Til gengæld er det netop gratis. Når man er færdig kan man, efter download, slette filerne – ellers slettes de helt automatisk efter 30 minutter.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *