Hurtige videoguider

Del med dit netværk

Brugen er videoguider med skærmoptagelser er ikke ny, men Guidde tilbyder at gøre processen med at lave disse videoer endnu lettere ved hjælp af generativ kunstig intelligens. Processen ligner den man kender fra diverse skærmoptagere som for eksempel Loom. Det betyder man installerer et plugin i sin browser og så optager det der sker i en bestemt fane.

Når først optagelsen er overstået begynder magien. For Guidde analyserer klik og skift i skærmen og laver et udkast til den færdige gennemgang men skærmbilleder, overskrifter og forklaringer. Udkastet kan man så løbe igennem og tilrette, ligesom man kan rette de enkelte trin, tilføje eller ændre overlays eller helt klippe dem ud inden man får lavet den færdige video.

Hurtige skærmoptagelser er en god måde at vise hvordan forskellige tjenester bruges og med Guidde er det ret let at lave og især redigere oplevelsen. I betalingsudgaverne kan man få lavet kunstig tale, mens man i den gratis version må indtale selv.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *