Lær om kunstig intelligens med Code.org

Del med dit netværk

Der er mange gode bud på hvor og hvordan man kan blive klogere på hele feltet omkring kunstig intelligens, machine learning og store sprogmodeller. En af de mere spændende tilbud til lærere er Code.orgs serie “AI 101 for teachers” – et særligt forløb tilrettelagt til lærere hvor en række forskellige eksperter udfolder kunstig intelligens og undersøger muligheder og risici med et særligt fokus på uddannelse.

AI 101 for teachers er en del det samlede tilbud fra Code.org på området, og har foreløbig fem spændende videolektioner klar og flere er på vej. Derudover findes der også en række forløb og aktiviteter der er elevrettede.

Al materialet er engelsk. Videoerne er dog udstyret med så gode tekster at man fint kan lade den kunstige intelligens hos youtube oversætte til dansk hvis man har brug for det. Øvelser og øvrigt materiale kan dog ikke oversættes helt så let, men det er ikke det mest avancerede engelsk og mange elever vil sagtens kunne være med.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *