Ny podcastserie fra FabLearnDK 2023

Del med dit netværk

Tilbage i april blev den årlige FabLearnDK konference afholdt i Kolding. Her var mange spændende oplæg, workshops og udstillere, men TekX var også forbi med deres lydstudie og optog en række podcast. De er nu blevet færdigklippet og der vil i de kommende uger blive udgivet i alt 10 indlæg, der alle forhåbentligt er lige så spændende som det første. Her taler Hanne Voldborg Andersen om nødvendigheden af teknologiforståelse og om at det ikke handler om skærme, men om hvad vi bruger teknologierne til. Dårlig undervisning er nemlig noget vi kan finde både i analog, digital og hybrid undervisning! Se mere på episodesiden hos TekX eller abonner med det samme med dette RSS-feed: https://feed.podbean.com/tekxlive/feed.xml


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *